THE ROAST BAR

THE ROAST BAR is een brasserie-style restaurant en terras, geopend voor ontbijt, lunch en diner. Hier bevindt u zich meteen in het hart van de zaak; de slagerij, waar de slager vlees uitbeent en voorbereidt. Hier maakt hij onder anderen worsten, vleeswaren en burgers.

Daarnaast vormt zich de bar waaronder grote koperen biertanks speciaal bieren worden geschonken. Het decor in dit vleesrestaurant is helemaal af als u naar de vitrines vol met lekkernijen kijkt, waarachter u de chefs in actie ziet met de Australische Beechoven.

ONTBIJT

Dagelijks kunt u bij ons aanschuiven voor een overheerlijk ontbijt tussen  09:00 - 14:00 uur.  U parkeert de eerste twee uur gratis op P9. Geniet van een pretzel, croissant of een uitgebreid ROAST Breakfast met een perfecte koffie erbij.

Er is geen betere plek om uw dag te beginnen dan op het zonnige terras van THE ROAST ROOM!

BORREL

De bar en het terras zijn ook heerlijke plekken om te borrelen met een cocktail, Warsteiner pull of een glas wijn in combinatie met de 'ROAST Bites'.

LUNCH & DINER

THE ROAST BAR heeft een vernieuwde kaart met culinaire gerechtjes.  Onze “to share” gerechtjes zijn verassend en perfect om te delen tijdens een lunch of diner. Daarnaast serveren we ook hamburgers en steaks uit eigen slagerij.

De hele dag kunt u binnenlopen en aanschuiven aan een van de houten tafels, in de Slagerij of op ons zonnige terras, de keuken is geopend van 12:00 tot 23:30 uur.

Reserveren kan alleen voor groepen vanaf 8 personen via events@theroastroom.nl.