De slagerij van THE ROAST ROOM opende in december 2016 zijn deuren voor de consument. De slagerij heeft sinds de opening het vlees verzorgt voor THE ROAST BAR op de begane grond en de Rotisserie op de eerste verdieping. Eigenaar Michiel Deenik wil u dit vlees van hoge kwaliteit natuurlijk ook aanbieden voor een diner bij u thuis. Denk hierbij aan de côte de boeuf, rib eye, entrecote, rillette, paté of worst. Behalve vlees kunt u in onze slagerij ook kruiden, sauzen en andere producten vinden die het vlees complimenteren. Om de steak (bijna) net zo lekker te laten smaken als wanneer u hem van onze broiler krijgt, zult u uitgebreid bereidingsadvies ontvangen en nog wat persoonlijke tips van Slager Pim Dijkstra.

Slagerij openingstijden:

Dinsdag 11:00 - 20:00 uur
Woensdag 11:00 - 20:00 uur
Donderdag 11:00 - 20:00 uur
Vrijdag 11:00 - 20:00 uur
Zaterdag 11:00 - 19:00 uur

In overleg kunt u buiten de openingstijden wel bestellingen afhalen die u van te voren heeft geplaatst via info@theroastroom.nl.