About

 
 

ROAST & SUMMER

Summer has arrived! Wist u al dat we bij THE ROAST ROOM maar liefst twee heerlijke terrassen hebben waar u kunt genieten van het weer en de specialiteiten uit onze keukens? 

  • We BBQ every sunny day this summer! Op de begane grond vindt u het terras van THE ROAST BAR, hier kunt u gewoon aanschuiven bij een van de lange houten tafels. Doordeweeks serveren we specials van de Big Green Eggs in de prachtige buitenkeuken en in het weekend hebben we de uitgebreide ROAST SUMMER BBQ. Diverse items van de BBQ, brood, salades, sauzen en frietjes voor €27,50 p.p. en €15,- per kind t/m 12jr. Alleen voor de BBQ kun je beneden reserveren per mail of via 020 723 9614.
  • In de maanden juli en augustus waant THE ROAST ROOM zich in franse sferen en daagt u vrienden en familie uit op de jeu de boulesbaan naast het terras van THE ROAST BAR. De baan zal telefonisch te reserveren zijn en we serveren verfrissende dranken en bites gewoon aan de baan!
  • Op de eerste verdieping vindt u het terras van de Rotisserie, deze zomer met nieuw meubilair, heaters, zonneschermen en een flexibel dak dat u droog houdt tijdens een zomerse regenbui. Dineren op hoog niveau in de zon☀️, hier kunt u wel reserveren via onze website.