RESERVEREN:

Via onderstaande tabel kunt u een reservering maken. Deze reservering is altijd voor de Rotisserie, ons fine dining restaurant op de eerst verdieping. Bij THE ROAST BAR, onze brasserie op de begane grond, kunt u alleen reserveren vanaf 8 personen met een speciaal menu. Gezelschappen die bestaan uit minder dan 8 personen kunnen gewoon binnen komen wandelen in de BAR, onze hostess zal dan zo spoedig mogelijk een plaats voor u vinden aan de lange houten tafels. Voor vragen kun u ons altijd bellen of mailen.

Met de Sunday Brunch kunt u wel in de BAR reserveren via onderstaande tabel deze vindt elke zondag plaats tussen 12:00 uur en 17:00 uur. Op zondagmiddag is de Rotisserie gesloten. Ons speciale Sunday Brunch Menu kunt u hier vinden.

Côte de boeuf Night
Op zaterdag 30 september organiseren we de 3e editie van onze gezellige Côte de boeuf Night. Wat betekend dit? Een avond vol côtes de boeuf, heerlijke muziek, enorme flessen wijn en lekker dansen! Naast het Côte de boeuf arrangement van €40,- per persoon serveren we nog wel een selectie van voorgerechten maar geen a la carte. Wanneer u wel graag zou willen komen maar geen côte de boeuf eet, laat het ons dan even weten dan organiseren we een passend alternatief.

 

PARKEREN:

P9
U kunt vaak voor de deur parkeren op de P9 van RAI Amsterdam. Als u van tevoren even belt met ons, dan kunnen wij u vertellen of u die dag kunt parkeren op de P9. Mocht er geen plaats zijn, dan kunt u bijna altijd wel parkeren in de P1/2 garage van de RAI.

Voor het parkeren op de P9 geldt dat u bij de intercom kunt aangeven dat u gaat eten bij ROAST. U parkeert dan direct naast ROAST. De eerste 2 uur parkeert u gratis. Blijft u langer dan twee uur? Koop dan een uitrijkaart bij onze bedieningsmedewerkers. De kosten zijn € 8,-.

U kunt deze uitrijkaart ook gebruiken als u in de garage van de RAI heeft geparkeerd (P1/2/3/4).

VALET PARKING
Wij bieden een Valet parking service aan voor € 19,50 per auto. De chauffeur van de Valet parking neemt uw auto graag van u over voor de deur bij Visaandeschelde. U bent van alle gemakken voorzien, u hoeft alleen nog maar over te steken en naar ROAST te lopen (± 1min).