RESERVEREN:

Via onderstaande tabel kunt u een reservering maken. Deze reservering is altijd voor de Rotisserie, ons fine dining restaurant op de eerste verdieping. Bij THE ROAST BAR, onze brasserie op de begane grond, kunt u alleen reserveren vanaf 8 personen met een speciaal menu. Gezelschappen die bestaan uit minder dan 8 personen kunnen gewoon binnen komen wandelen in de BAR, onze hostess zal dan zo spoedig mogelijk een plaats voor u vinden aan de lange houten tafels. Voor vragen kun u ons altijd bellen of mailen.

De reserveringen voor onze Sunday Brunch, die elke zondag tussen 11:00 - 16:00 uur geserveerd wordt, kunnen zowel telefonisch als via onze website gemaakt worden. In het weekend is de Rotisserie gesloten. Ons speciale Sunday Brunch Menu kunt u hier vinden.

 

PARKEREN:

P9
U kunt vaak voor de deur parkeren op de P9 van RAI Amsterdam. Als u van tevoren even belt met ons, dan kunnen wij u vertellen of u die dag kunt parkeren op de P9. Mocht er geen plaats zijn, dan kunt u bijna altijd wel parkeren in de P1/2 garage van de RAI.

Voor het parkeren op de P9 geldt dat u bij de intercom kunt aangeven dat u gaat eten bij ROAST. U parkeert dan direct naast ROAST. De eerste 2 uur parkeert u gratis. Blijft u langer dan twee uur? Koop dan een uitrijkaart bij onze bedieningsmedewerkers. De kosten zijn € 9,-.

U kunt deze uitrijkaart ook gebruiken als u in de garage van de RAI heeft geparkeerd (P1/2/3/4).

VALET PARKING
Wij bieden een Valet parking service aan voor € 19,50 per auto. De chauffeur van de Valet parking neemt uw auto graag van u over voor de deur bij Visaandeschelde. U bent van alle gemakken voorzien, u hoeft alleen nog maar over te steken en naar ROAST te lopen (± 1min).