RESERVEREN:

Via onderstaande tabel kunt u een reservering maken. Deze reservering is altijd voor de Rotisserie, ons fine dining restaurant op de eerst verdieping. Bij THE ROAST BAR, onze brasserie op de begane grond, kunt u alleen reserveren vanaf 8 personen met een speciaal menu. Gezelschappen die bestaan uit minder dan 8 personen kunnen gewoon binnen komen wandelen in de BAR, onze hostess zal dan zo spoedig mogelijk een plaats voor u vinden aan de lange houten tafels. Voor vragen kun u ons altijd bellen of mailen.

De reserveringen voor de Sunday Brunch die elke zondag plaats vindt tussen 12:00 - 17:00 uur , kunnen alleen telefonisch gemaakt worden.  Op zondagmiddag is de Rotisserie gesloten. Ons speciale Sunday Brunch Menu kunt u hier vinden.

KERST
Wij zijn alle kerstdagen geopend. Beneden in de BAR serveren wij het normale a la carte menu met extra wild specials tijdens de kerstdagen. In de Rotisserie op de eerste verdieping serveren wij een speciaal kerstmenu, daarnaast kunt ook van ons a la carte menu kiezen.  

In de BAR zijn wij geopend van 09:00 - 23:00 uur. 
In de Rotisserie zijn wij geopend van 18:00 - 22:30 uur.

OUDEJAARSAVOND
Op oudejaarsavond gaan we bij THE ROAST ROOM knallend 2018 in en vieren dat met de: Dinner & Dance New Years Eve Party! De avond begint feestelijk met fine dining in de Rotisserie of in Visaandeschelde. Vanaf 19:00 bent u van harte welkom voor het uitgebreide NYE Dinner. Aansluitend is de spectaculaire NYE Party in THE ROAST BAR! Een feestelijke avond met een achtkoppige liveband, DJ, ambachtelijke bites en vuurwerk. Happy New Year! 

Het diner in de Rotisserie en bij Visaandeschelde heeft een beperkt aantal zitplaatsen, zorg dat u op tijd een combiticket bemachtigt voor het diner en feest! Heeft u al andere diner plannen maar wilt u het feest niet missen, dat kan ook! De tickets voor het feest zijn ook los verkrijgbaar.

In de BAR zijn wij geopend van 09:00 - 14:00 uur. Daarna zijn wij geopend vanaf 22:00 uur voor het feest.
In de Rotisserie ontvangen wij u graag voor het diner tussen 19:00 - 21:00 uur.

 

PARKEREN:

P9
U kunt vaak voor de deur parkeren op de P9 van RAI Amsterdam. Als u van tevoren even belt met ons, dan kunnen wij u vertellen of u die dag kunt parkeren op de P9. Mocht er geen plaats zijn, dan kunt u bijna altijd wel parkeren in de P1/2 garage van de RAI.

Voor het parkeren op de P9 geldt dat u bij de intercom kunt aangeven dat u gaat eten bij ROAST. U parkeert dan direct naast ROAST. De eerste 2 uur parkeert u gratis. Blijft u langer dan twee uur? Koop dan een uitrijkaart bij onze bedieningsmedewerkers. De kosten zijn € 8,-.

U kunt deze uitrijkaart ook gebruiken als u in de garage van de RAI heeft geparkeerd (P1/2/3/4).

VALET PARKING
Wij bieden een Valet parking service aan voor € 19,50 per auto. De chauffeur van de Valet parking neemt uw auto graag van u over voor de deur bij Visaandeschelde. U bent van alle gemakken voorzien, u hoeft alleen nog maar over te steken en naar ROAST te lopen (± 1min).