EVENTS

THE ROAST ROOM is de ideale locatie voor uw verjaardag, jubileum, privédiner, vergadering, workshop in de slagerij, receptie, cocktailparty en nog veel meer. Voor groepen vanaf 8 personen serveren we onze speciale menu’s. 

Klaar om uw perfecte evenement met ons te plannen en nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur uw mail naar events@theroastroom.nl en ontdek hoe uw ROAST event eruit kan zien. 

Wij hanteren de UVH voorwaarden op verzoek zullen we u hier een kopie van sturen.

THE ROAST BAR

THE ROAST BAR bestaat uit twee delen, de bar en de slagerij. In de bar kunt u met uw gezelschap aan de lange houten tafels plaatsnemen om te genieten van heerlijke gerechten in een ongedwongen sfeer. We bieden hier een keuzemenu aan vanaf € 27,50.
Of kom gezellig borrelen onder onze koperen Warsteiner biertanks.

De slagerij is een apart gedeelte van THE ROAST BAR deze kan niet geheel worden afgesloten. In de slagerij kunt u met gezelschappen tot 30 personen dineren of een walking diner organiseren tot 55 personen. Voor een borrel vanaf 30 personen is de slagerij ook de juiste locatie.

ROTISSERIE

In de Rotisserie bieden we de mogelijkheid om met gezelschappen tot 120 personen te lunchen of te dineren. Hier serveren we diverse menu's met veel passende mogelijkheden. 

Voor de echte vleesliefhebbers is het ook mogelijk om een selectie van Côte de Boeufs te serveren als hoofdgerecht van een van de menu's.

Eerst een aperitief voordat u aan tafel gaat? Onze bar of zonnige terras zijn hier ideaal voor. 

 

FRIDAY PROAST

Gezellige vrijdagmiddagborrel in THE ROAST BAR. De perfecte plek om het weekend te starten met collega's en vrienden. We beginnen om 17:00 uur.

DJ - Bites - GT's - Wines - Beers

Naam *
Naam
Telefoonnummer *
Telefoonnummer
Datum
Datum
Tijd
Tijd