Back to All Events

CÔTE DE BOEUF NIGHT - Birthday Edition


Slagerij - Cote de boeuf night - THE ROAST ROOM

We zijn jarig en dat willen we graag met u vieren! Graag nodigen we u uit op ons tweede nachtelijke eetfeest in THE ROAST ROOM, Côte de Boeuf Night! Op zaterdag 1 april komen de Amsterdamse horeca en zijn vrienden op dit eetfeestje bij elkaar om lekker te eten, wijn te drinken en te dansen!

Geniet van côte de boeufs bij ROAST in de Rotisserie op de eerste verdieping. In onze swingende ROAST BAR draaien de DJ's tot in de vroege uurtjes en zorgen wij de hele avond voor heerlijke drankjes en vooral veel gezelligheid.

Fan van côte de boeuf? Reserveer een tafel bij ROAST in de Rotisserie vanaf 23:00 uur. Voorafgaand of na je diner kun je gezellig in de BAR borrelen. Het a la carte diner is tot 22:30 uur, daarna staat de côte de boeuf de hele nacht in de spotlight! De kosten zijn €40,- per couvert en zijn inclusief bijgerechten en sauzen.

Earlier Event: March 10
FRIDAY PROAST
Later Event: May 27
ROAST SUMMER BBQ