Back to All Events

OUD & NIEUW | NYE PARTY


  • THE ROAST ROOM 2 Europaplein Amsterdam, NH, 1078 GZ Netherlands (map)

Op Oudjaarsavond gaan we bij THE ROAST ROOM knallend 2016 in en vieren dat met de: Dinner & Dance New Years Eve Party! 

De avond begint feestelijk met fine dining in de Rotisserie. Vanaf 19:00 bent u van harte welkom voor het uitgebreide NYE Dinner. Aansluitend is de spectaculaire NYE Party in de BAR! Een feestelijke avond met live entertainment, Dj, ambachtelijke bites, een Champagne lounge en vuurwerk. Happy New Year!

Het dinner in de Rotisserie heeft een beperkt aantal zitplaatsen, zorg dat u op tijd reserveert! Heeft u al andere dinner plannen maar wil u het feest niet missen, dat kan ook! De tickets zijn ook los verkrijgbaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticketscript.

Earlier Event: December 24
KERST IN THE ROAST ROOM
Later Event: March 5
SUNDAY BRUNCH