Back to All Events

CÔTE DE BOEUF & LOBSTER NIGHT


Ere wie ere toekomt! Ons eerste nachtelijke eetfeest in THE ROAST ROOM & Visaandeschelde. Op zaterdag 1 oktober komen de Amsterdamse horeca en zijn vrienden op dit eetfeestje bij elkaar om lekker te eten, wijn te drinken en te dansen!

Dit briljante idee hebben we gejat van Rijsel, waarbij het Amsterdamse nachtleven gezellig bij elkaar komt. Pieter Smits, patron van Rijsel, sprak ooit zijn wens uit dat deze nachtelijke feesten een Amsterdamse traditie moeten worden. Aan deze traditie werken wij graag mee!

Geniet van côte de boeufs bij ROAST en van kreeft bij Visaandeschelde. In onze swingende ROAST BAR draaien de DJ's tot in de vroege uurtjes en zorgen wij de hele avond voor heerlijke drankjes en vooral veel gezelligheid.

Fan van côte de boeuf? Reserveer een tafel bij ROAST in de Rotisserie vanaf 22:00 uur. Fan van kreeft? Reserveer een tafel bij Visaandeschelde vanaf 22:00 uur. 

Je reserveert de tafel ± voor anderhalf uur vanaf het geplande tijdstip van aankomst. Voorafgaand of na je diner kun je gezellig in de BAR borrelen. Het a la carte diner is tot 22:00 uur, daarna staat de côte de boeuf & de kreeft de hele nacht in de spotlight! De kosten zijn €40,- per couvert en zijn inclusief bijgerechten en sauzen.

Earlier Event: August 28
SUNDAY ROAST - ARABIAN
Later Event: December 24
KERST IN THE ROAST ROOM