FRIDAY PROAST
Mar
2
to Dec 28

FRIDAY PROAST

Vrijdagmiddagborrel - FRIDAY PROAST

Elke vrijdag staan wij klaar om samen met u het weekend in te luiden! Onze gezellige vrijdagmiddagborrels start om 17:00 uur en gaat door zolang we willen. Uiteraard kunt u ook blijven eten en zal er een DJ die het begin van het weekend nog leuker maakt!

View Event →
SUNDAY BRUNCH
Mar
4
to Dec 30

SUNDAY BRUNCH

Elke zondag kunt u bijkomen van het weekend in THE ROAST BAR. Denk hierbij ook relaxte muziek, brunch klassiekers op het menu, verse sapjes, bloody mary's, detoxen, familie en vrienden. Kijk hier voor ons uitgebreide Sunday Brunch Menu.

Kortom de meest relaxte en gezellige manier om het weekend af te sluiten. U kunt binnenlopen of telefonisch reserveren.

View Event →

TASTE OF AMSTERDAM 2018
Jun
1
to Jun 3

TASTE OF AMSTERDAM 2018

Ontdek de ultieme “foodie playground” van Amsterdam. 24 toprestaurants die gezamenlijk zo’n 100 gerechten serveren. Een keuze uit vele verschillende workshops, tastings en demonstraties. Plus een foodmarkt waarbij een selecte groep producenten met trots hun producten laten proeven, zien en verkopen. Daarnaast is er nog veel meer om te ontdekken.

Kom jij gezellig langs op Taste of Amsterdam?? Wij verwelkomen u graag bij onze stand!

View Event →
ROAST SUMMER BBQ
May
5
to Sep 1

ROAST SUMMER BBQ

We BBQ every warm day this summer!

Op elke warme dag wordt de BBQ weer aangestoken! Op zaterdag hebben wij de uitgebreide ROAST SUMMER BBQ. Diverse items van de BBQ, brood, salades, sauzen en frietjes voor €27,50 p.p. en €15,- voor kinderen t/m 12jr.

We barbecueën tussen 17:00 uur en 22:00 uur!

Normaal kun je beneden niet reserveren maar voor de ROAST SUMMER BBQ hebben wij een uitzondering gemaakt. U kunt reserveren via info@theroastroom.nl of bel ons op 020 723 9614.

View Event →
CÔTE DE BOEUF NIGHT
Apr
7
to Apr 8

CÔTE DE BOEUF NIGHT

We organiseren alweer ons vierde nachtelijke eetfeest in THE ROAST ROOM, de Côte de Boeuf Night! Op zaterdag 7 April komen de Amsterdamse horeca en zijn vrienden op dit eetfeestje bij elkaar om lekker te eten, wijn te drinken en te dansen!

Geniet van Côtes de boeuf bij ROAST in de Rotisserie op de eerste verdieping. Tijdens deze swingende avond draaien de DJ's tot in de vroege uurtjes en zorgen wij de hele avond voor heerlijke drankjes en vooral veel gezelligheid.

Fan van côte de boeuf? Reserveer een tafel bij ROAST in de Rotisserie tussen 18:00 - 2:00 uur. Voorafgaand of na je diner kun je gezellig blijven borrelen. De kosten zijn €40,- per couvert en zijn inclusief bijgerechten en sauzen, we serveren ongeveer 400 gram vlees per persoon.

View Event →
TOMERO & VISTALBA LUNCH
Mar
28
12:15 PM12:15

TOMERO & VISTALBA LUNCH

Lunch 4-gangen € 59,50 All-in prijs

Menu:
Voorgerecht
1e Tussengerecht
2e Tussengerecht
Hoofdgerecht
Friandises bij de koffie

12:15 Aanvang ontvangst met aperitief:  > Tomero Torrontes, 2016
Met uitleg van Michiel Deenik en Christian Stoddart. Christian is verantwoordelijke voor Tomero & Vistalba.


13:00  Start Lunch

Wijnen;
Tomero ‘Reserva’ Semillon,  2016
Tomero Rosado, Malbec Rosado, 2016
Vistalba ‘Corte C’ 2015
Tomero Reserva ‘Finca Don Antonio’ Malbec 2013 ‘20th Anniversary’
Vistalba ‘Corte A’ 2014

15:30 / 16:00  Afsluiting

View Event →