CÔTE DE BOEUF NIGHT - Birthday Edition
Apr
1
Apr 2

CÔTE DE BOEUF NIGHT - Birthday Edition

Slagerij - Cote de boeuf night - THE ROAST ROOM

We zijn jarig en dat willen we graag met u vieren! Graag nodigen we u uit op ons tweede nachtelijke eetfeest in THE ROAST ROOM, Côte de Boeuf Night! Op zaterdag 1 april komen de Amsterdamse horeca en zijn vrienden op dit eetfeestje bij elkaar om lekker te eten, wijn te drinken en te dansen!

Geniet van côte de boeufs bij ROAST in de Rotisserie op de eerste verdieping. In onze swingende ROAST BAR draaien de DJ's tot in de vroege uurtjes en zorgen wij de hele avond voor heerlijke drankjes en vooral veel gezelligheid.

Fan van côte de boeuf? Reserveer een tafel bij ROAST in de Rotisserie vanaf 23:00 uur. Voorafgaand of na je diner kun je gezellig in de BAR borrelen. Het a la carte diner is tot 22:30 uur, daarna staat de côte de boeuf de hele nacht in de spotlight! De kosten zijn €40,- per couvert en zijn inclusief bijgerechten en sauzen.

FRIDAY PROAST
Mar
10
5:00 pm17:00

FRIDAY PROAST

  • THE ROAST ROOM

Vrijdagmiddagborrel - FRIDAY PROAST

Elke vrijdag staan wij klaar om samen met u het weekend in te luiden! Onze gezellige vrijdagmiddagborrels start om 17:00 uur en gaat door zolang we willen. Uiteraard kunt u ook blijven eten en zal er een DJ die het begin van het weekend nog leuker maakt!

SUNDAY BRUNCH
Mar
5
12:00 am00:00

SUNDAY BRUNCH

  • THE ROAST ROOM

Elke zondag kunt u bijkomen van het weekend in THE ROAST BAR. Denk hierbij ook relaxte muziek van een DJ, brunch klassiekers op het menu, verse sapjes, bloody mary's, detoxen, familie en vrienden. Kijk hier voor ons uitgebreide Sunday Brunch Menu.

Kortom de meest relaxte en gezellige manier om het weekend af te sluiten. U kunt binnenlopen of telefonisch reserveren.

OUD & NIEUW | NYE PARTY
Dec
31
Jan 1

OUD & NIEUW | NYE PARTY

  • THE ROAST ROOM

Op Oudjaarsavond gaan we bij THE ROAST ROOM knallend 2016 in en vieren dat met de: Dinner & Dance New Years Eve Party! 

De avond begint feestelijk met fine dining in de Rotisserie. Vanaf 19:00 bent u van harte welkom voor het uitgebreide NYE Dinner. Aansluitend is de spectaculaire NYE Party in de BAR! Een feestelijke avond met live entertainment, Dj, ambachtelijke bites, een Champagne lounge en vuurwerk. Happy New Year!

Het dinner in de Rotisserie heeft een beperkt aantal zitplaatsen, zorg dat u op tijd reserveert! Heeft u al andere dinner plannen maar wil u het feest niet missen, dat kan ook! De tickets zijn ook los verkrijgbaar vanaf 1 november.
 

KERST IN THE ROAST ROOM
Dec
24
Dec 26

KERST IN THE ROAST ROOM

  • THE ROAST ROOM

Dit jaar bent u weer van harte welkom tijdens de kerstdagen! We zijn alle feestdagen geopend, in de BAR vanaf 9:00 uur en in de Rotisserie vanaf 18:00 uur. In de BAR is de sfeer meer casual en kunt u aan de lange houten tafels genieten van onze a la carte gerechten. Daarnaast zullen we nog een aantal wild specials hebben uit eigen slagerij! In de Rotisserie hebben we een 5-gangen kerstmenu en daarnaast serveren we ook a la carte.

Reserveer nu een tafel in de Rotisserie via de website, voor de BAR kunt u telefonisch reserveren. Merry Christmas!

CÔTE DE BOEUF & LOBSTER NIGHT
Oct
1
Oct 2

CÔTE DE BOEUF & LOBSTER NIGHT

Ere wie ere toekomt! Ons eerste nachtelijke eetfeest in THE ROAST ROOM & Visaandeschelde. Op zaterdag 1 oktober komen de Amsterdamse horeca en zijn vrienden op dit eetfeestje bij elkaar om lekker te eten, wijn te drinken en te dansen!

Dit briljante idee hebben we gejat van Rijsel, waarbij het Amsterdamse nachtleven gezellig bij elkaar komt. Pieter Smits, patron van Rijsel, sprak ooit zijn wens uit dat deze nachtelijke feesten een Amsterdamse traditie moeten worden. Aan deze traditie werken wij graag mee!

Geniet van côte de boeufs bij ROAST en van kreeft bij Visaandeschelde. In onze swingende ROAST BAR draaien de DJ's tot in de vroege uurtjes en zorgen wij de hele avond voor heerlijke drankjes en vooral veel gezelligheid.

Fan van côte de boeuf? Reserveer een tafel bij ROAST in de Rotisserie vanaf 22:00 uur. Fan van kreeft? Reserveer een tafel bij Visaandeschelde vanaf 22:00 uur. 

Je reserveert de tafel ± voor anderhalf uur vanaf het geplande tijdstip van aankomst. Voorafgaand of na je diner kun je gezellig in de BAR borrelen. Het a la carte diner is tot 22:00 uur, daarna staat de côte de boeuf & de kreeft de hele nacht in de spotlight! De kosten zijn €40,- per couvert en zijn inclusief bijgerechten en sauzen.

Aug
28
1:00 pm13:00

SUNDAY ROAST - ARABIAN

  • THE ROAST ROOM

Wat is een betere plek voor de SUNDAY ROAST dan THE ROAST ROOM! 

ARABIAN ROAST, op ons zonnige dakterras kunt u genieten wan een uitgebreid family style menu met Arabische invloeden. Dat wordt gegarandeerd genieten met sfeervolle live muziek op de achtergrond.

De SUNDAY ROAST lunch wordt family style geserveerd, en is inclusief dessert en welkomst cocktail €40,00 p.p.

Voor kinderen bieden we een speciaal gerecht aan inclusief een welkomstdrankje voor €15,- p.p. en hebben we activiteiten onder begeleiding van een van onze medewerksters.